Tuesday, September 03, 2013

bila harga petrol dinaikkan...

ASSALAMMUALAIKUM....



Hari ni kecoh masing-masing sibuk berdebat mengenai isu harga petrol yang dinaikkan sebanyak 0.20 sen bagi setiap 1liter. Pelbagai andaian dan pendapat yang dilontarkan oleh rakyat terutamanya di media sosial facebook, twitter dan blog. Ada yang mengeluh tapi tak kurang jugak yang menyokong tindakkan kerajaan tu. Ni baru petrol yang dinaikkan belum lagi harga barang-barang yang lain..macam beras, minyak masak dan pelbagai keperluan lain lagi..dan tak mustahil selepas ni semua barang akan naik harga ....so bersiap sedia laa kita dari sekarang yer ...hurmm dalam otak ni dah boleh bayangkan akan naseb anak cucu cicit aku nanti ~~~~..


******************************************************************
THANKS FOR READING DEAR !! LOVE U MORE ^_^
******************************************************************


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...