Friday, September 11, 2015

HUJUNG MINGGU LEPAS DI STAR HYPE FIESTA BY BETTY RAHMAD DI THE STAND MALL

Assalammualaikum ^_^ 

Weekend lepas telah berlangsung event Star Hype Fiesta Vol5 by Betty Rahmad yang diadakan di The Strand Mall Kota Damansara..

Event yang sangat santai.. bukan didalam mall .. out door jeee

Ramai juga yang datang untuk meng-havoc-kan lagi suasana event tersebut..

Apa fungsi I disitu?? 

Actually I adalah one of the Vendor yang mempromosikan produk disitu... haaa nko berani pulak tuh kan mencabar diri bersaing niaga dengan retis-retis ni kan... takde salah nya pun.. as long as kita berniaga secara berjemaah dan sihat yer dak...

Rezeki masing-masing... alhamdulillah walaupun tak seberapa .. I is dah cukup bersyukur dengan pemberian Allah s.w.t ^_^

Antara barisan retis yang turut serta antaranya Betty Rahmad sendiri, Erra Fazira, Emma Maebong, Ammar Baharin, Mawar Rashid dan ramai lagi lah .. retis yang datang support untuk ramai juga ok...

Mummy Liya yang uruskan semua... I hanya tumpang letak my produk ke kat dia.. dah last minute dapat tau ... mujur Mummy Liya sudi nak share dengan I ... grab jelahhhh...

Walaupun sebelum ni I pernah mengalami kerugian dan ditipu orang.. tapi tu bukan halangan untuk I terus menyertai mana-mana event lagi... 

Billion of thanks Mummy Liya.... walaupun I sekadar menumpang tapak booth dia, layanan dan service yang diberikan tip top.. torhbaikk kak ! 

Terima kasih daun keladi ... next event jangan segan ajak lagi nahhh... hihihi..

Jom I belanja korang beberapa gambar yang sempat di ambil sepanjang event berlangsung .. check it out ^_@

Eh jap jap... Semua gambar-gambat ni credit to Mummy Liya ... I ambik kat facebook dia...

Maklum jelah ade baby susah sikit nak berselfie selpot .. 

Udah lerr numpang booth orang ... gambar pun pinjam jugak wakakakakakaka.... T______________T

Betty bersama dengan Abam Ensem .. Nazim Othman !
Kusyuk nau dia duk sign auktogarppp ...


Nampak dak si kakak manis yang tengah bancuh air tu... haa tulah Mummy Liya ^___^
Booth No. 39.... nampok dak kuih yang cecomel molek tersusun tu.. I is lah yang jual kikikiki...

Barisan anak-anak Mummy Liya... thanks ya sebab tolong jualkan barang I juga hihihi :)
Nak tau I meniaga ape???

Check this out bebeh muahhhciked ^_6
Apam polkadot... ritu I buat blueberry & strawberry filing.. (gambar sekadar hiasan) 

Nasi Kerabu Tumis Darat.... biasa dengar and tengok nasi kerabu color biru je kan.. hak ni lain rasa pun lain jugak .. nak try meh wassap.... 

Act ade lagi satu produk yang I jual ... creampuff filing cokelat and custard... maaf ya gambar I tak dan nak capture.. busy ngan anak kecik huhuhu...

Sekian... K bye
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...