Thursday, July 23, 2015

Throwback raya oh raya.....

Assalammualaikum dan salam sejahtera gais :-)

Rasanya belum terlambat lagi kan iols nak ucapkan selamat hari ghayoo...

SELAMAT HARI RAYA BUAT SEMUA MUSLIMIN MUSLIMAT SELURUH DUNIA.. MOGA2 RAYA KALIAN SENTIASA LEBIH INDAH & BERMAKNA. DAH MAKAN LEMANG KETUPAT RENDANG TU INGAT-INGAT LAH KAT IOLS HOKAY, NAK KIRIM PUN BOLEH ihikks !!!

Bila dihitungkan balik kurang lebih dalam 1 tahun lebih jugak lah iols menyepikan diri dengan blogging nih, yelah sejak iols pregnan tahun lepas sampai loni, baru iols nak hapdet blog yang dah lama ditinggalkan bersawang berhabuk nih huhu.. Entah ler pembawakan baby kot. Bukan takat blog je, facebook iols pun berkarat uols hahaha adehh!!

Hokay lah tu jer iols nak bagitu hihihi...

Tunggu next entry iols ada nak up kan 1 story panasss, hot from oven untuk korang hokay...  stay tuned!! Bukan gossip liar tapi story yang ada kena mengena iols yang menjadi mangsa penipuan di event yang sangat berprestij KLRAYAFEST2015 anjuran MOOD REPUBLIK. Biar nanti jadi pengajaran juga buat uols agar berhati-hati berurusan dengan penipu yang sentiasa mencari ruang dan peluang untuk menipu..

Still in drafting, dah siap nanti iols publish k :-)

Sementara tuh iols belanje pic ghayaa dulu....

 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...