Wednesday, September 03, 2014

Cabaran 30 Hari : Day 2 │5 Cara Memenangi Hati Yatie Fizzy

Assalammualaikum ;))

Ok kita ke topik yang seterusnya, task kedua 5 cara untuk memenangi hati aku. jeng...jeng...jeng.. nebes, seriau pun hado ni... cara nak tawan aku ya, hurmm acaner tu? aduhaii mencabar betol ni, tapi aku cuba jer lah erk .. mana tahu kot2 leh berjaya ker .. HIHI

5 Cara Menangi Hati Yatie Fizzy


First, tahu hormat orang dan pandai jaga hati kenkawan, kerana setiap perkataan yang tak sopan yang keluar dari mulut manusia tu lebih berbisa dan beracun dari bisa ulor tedung taw dak ! kata aku lah HIHI !


Second, mesti kena ikhlas sebab tanpa niat yang ikhlas kompom semua benda pun nampak sangat kepalsuannya. Dan aku paaling pantang dengan orang yang talam banyak muka ni, depan lain belakang lain. haaa orang macam ni, nampak benor tak ikhlasnya kann grrrr ....



Third, aku akan lebih happy kalo dapat kenal dengan orang yang sama GILA-GILA KENTANG macam aku ! haha mesti havoc kan .. kompom pecah panggungnya lah kalo kami hangout bersama-sama heee...



Fourth, pandai nyanyi dan menari. bukan apa nanti senang lah aku nak ajak teman gi karok hihi ! goyang inul satuuuu .... mihihi 


Fifth last but not least, comel macam aku HAHA ... #pengsan

6 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Ena seorang yang gila gila kentang.... suka merepekkk.. yeahhhh eh eh hhehehe

Hanida Moss said...

aku nyanyi sedap! jom gi karok,,

dan aku pun comel! hahaha..

Yatie Fizzy said...

@Hanida Moss suka3... dah lama sangat tak karok ni, jom ar kasi pecah itu speaker muhahaha ;p

Yatie Fizzy said...

@✿AINAA ROSEBERRY✿ haaa best2... gila-gila remaja walaupun zamanku dah berlalu ekekeke...

Norhasniza Khalid said...

haha... giler kentang ye, mama pulak suka makan kentang.

singgah sini, salam kenal..

mamaniza.com

Yatie Fizzy said...

@Norhasniza Khalid selamat berkenalan ;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...