Wednesday, May 08, 2013

Tempahan Marshmallow - Bride & Groom


N3 kali ni yf nak share pasal Marshmallow celup dengan cokelat. Marshmallow ni adalah sejenis kudapan atau snek yang memang digemari bukan saje anak2 tapi dewasa jua...actually klo makan camtu pun sedap tp klo nak lg sedap celupkan ia dgn cokelat. Rasenyer memang melotop gitukan..(kedebang kedebong bunyi nyer hahaha)

Klo N3 yang lepas yf share pasal “Homemade Chocolates” ataupon Cokelat buatan tangan yang Pakcik yf order tp kali ni yf nak share plak Marshmallow celup cokelat yang beliau order juga untuk dijadikan “door gift” semase majlis kahwin anak bongsu beliau pada February 2013 yang lalu (banyak tul kan duit org felda ni kan, bertuah anak2 felda ^__^)…

Okey mase beliau bagitahu yf yang Marshmallow ni nak dijadikan buah tangan pada tetamu yang datang, design yang terus bertandang kat pale otak yf adalah “Bride & Groom” iaitu “Pengantin”…yf memang suka sgt ngan design ni sebab ia nampak cute comel lote gituw hihi..hurm pada yang tak penah tengok design ni mesti tertanya2 camne lah gamak nyer rupe Marshmallow pengantin ni… 



Ni la rupe nyer kiut miut gituw kan…hihi


“Groom” tu nampak ensem macho lagi kan siap pakai sut tau...hihi


Ni yang “Bride”, selalunya org wat white color tp yf olahkan skit jadi color pink ngan white bru la nampak cantik skit..ngeh3…meletop tak hahaha 

Pada Pakuda terima kasih bebanyak yer sebab sudi nak meng'order marshmallow ni ngan kami. In Shaa Allah lain mase orderlah lagi yer hihihi..^^,

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...