Friday, September 12, 2014

Cabaran 30 Hari : Day 12 │ Wishlist Yatie Fizzy

Hai ... Selamat petang ! 

Sementara ada kelapangan masa ni... boleh la aku teruskan ke cabaran yang seterusnya.. tugasan kalini adalah mengenai * Wishlist * ataupun dalam bahasa melayu nya senarai hasrat ! Setiap para blogger yang join segmen ni dikehendaki menyenaraikan seberapa banyak wishlist yang nak dicapai pada masa akan datang.. seperti mereka ...  aku juga mempunyai hasrat dan angan-angan untuk;


* TOP 5 WISHLIST YATIE FIZZY * 


1. Tanah Suci - Setiap umat islam pasti menyimpan hasrat untuk pergi ke tanah suci kan? Aku pun , in shaa allah jika diizinkan dan diberikan rezeki oleh Allah s.w.t ingin sekali aku jejak kan kaki ke sana bersama hubby dan anak-anak... amin ;)


1. Krabi - Aku teringin sangat nak ke Krabi , orang kata beach kat sana cantik... pestaim aku jatuh cinta dengan beachnya masa aku tengok movie Biker's Kental ... lakonan awie dan Zizan ... I want go there !!


2. Camera DSLR - In shaa allah , tengah kumpul duit nak beli ni .. 


3. Hand phone baru - Nak ganti hand-phone yang mengong sedia ada ni !


4. Buat Rumah - Walaupun dah ada rumah sendiri tapi aku dengan hubby berimpian nak bina rumah kat tanah ayahnya satu hari nanti.. biasa dok atas langit .. kenkadang nak juga tukar selera ... hihi 


5. Beli Kereta Baru - Honda Civic ! Nak beli Ferrari , Lamborghini tak mampu ... honda pun honda la ...     

14 comments:

Scha Nazri said...

Semoga dapat apa yg diinginkan! :)

Mama Myja said...

Kamera DSLR, beli NIKON D90. Puas hati.. heheheh

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam yatie...
nak inform sha da nominate blog yatie utk AWARD..
tolong klik link ni yer :
http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html
sudi2kan la yer..
TQ

Irz Zack said...

Hai,

saya dah nominate awak untuk Liebster Award. Jom tengok dekat sini

http://ismahasmi.blogspot.com/2014/09/liebster-award-kali-kedua.html

AMIIZAA said...

salams jumaat yati,

krabi & phuket best .... berkali2 pergi pon tak per:)

Abah BBZ said...

Semoga ditunaikan.. Abah pun nak yg no 1..jom follow n singgah blog abah.
http://abahbz.blogspot.com

Amie said...

Assalamualaikum Yatie... Honda pun okey kan... he heeh, moga tercapai segaa hajat.

Nurfarahin Zainuddin said...

alhamdulillah ada niat nak tunaikan rukun islam yang ke 5. insyaAllah akan sampai jemputan ke tanah suci suatu hari nanti =)

SyamilaMohd said...

Semoga dapat apa yg diimpikan... ;-)

Putri Ieja said...

moga impian tercapai...amin...
blog awak tersenarai dlm Liebster Award blog saya...
ini link ==> http://princesshealthybeautyshoppe.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html
jemput singgah...
TQ

zahidah nur said...

Ada sorang ustaz pernah cakap. Doa banyak2 mintak nak ke Mekkah. Kalau boleh specific. Nak ke sana sebelum umur 40. Doa je tanpa jemu. InsyaAllah. akan ditunaikan.

gnor gnur said...

as salam tuan tanah..

tahniah anda ada blog yg menarik..
jemput blogworking

www.yatiadam.com

Rosmiza Ali said...

Assalamualaikum yatie!
Semoga semua dalam senarai wishlist Yatie tercapai hendaknya suatu hari nanti.. Amin..^^,
Btw, saya ada nominate Yatie dalam award nih -- LIEBSTER AWARD!
Jemput join! ^^,

Norhasniza Khalid said...

nak henpon baru...? takpe, yang lama jual kat mama eh.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...