Thursday, October 01, 2015

Jualan Murah !! Jualan Murah di IOI Business Park, Puchong Selangor

Assalammualaikum ^_^


Jika ada sesiapa yang tinggal ka , keje ka or mungkin pass by ka area IOI Business Park , Bandar Puchong Jaya tu boleh lah singgah naaa ... alaa lupa ape nama nya , tapi sama tingkat dengan opis I (selang 2 pintu je) ada satu book shop yang tengah buat sale .. seyes beb murah giler barang nya .. banyak tau , selain dari buku-buku , toy pun ade juga .. memang berbaloi-baloi , wood somemore ! Ini semua bos I punya angkara , sampai kan I pun terjebak same huhuhu....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...