Thursday, April 17, 2014

Nak sihat, jom makan OPTIBERRY !

♥♥♥ BONAFIDE ACADEMY - HIGHWAY TO SUCCEED ♥♥♥

Assalammualaikum! Hai fellas ^_^

Beberapa bulan yg lepas aku mengalami permasalahan sakit dalaman. bleeding tak behenti, bukan peyed tapi masalah hormon tak stabil. perkara ni terjadi selepas aku lahirkan anak ke-2. dah pegi check kat kinik doc kata biasa masalah sakit puan. dulu bertahun tak peyed, ni bila dah peyed camni jadi nya, sedih sangattt :( masa tu hari-hari aku mohon dan doa kat Allah s.w.t agar pulihkan keadaan kesihatan aku macam biasa. debar kat hati ni tak sapa tahu, hidup aku pun tak tenang macam selalu. dalam kepala otak ni pelbagai andaian yg datang. Ya Tuhan perasaan aku masa tu bercampur aduk. dah bermacam cara aku buat, sampai berurut pun aku pegi. biasa la bidan kan, katanya peranakan aku jatuh. dah dinaikkan pun setill jugak lagi bleeding.  

Muka aku pun makin hari makin pucat, tak bermaya, kenkadang tu perut aku ni sakit sangat. nak buat apa semua tak boleh. org sibuk pegi berjalan, mandi manda kat pantai, aku pegi tapi duk bawah kemah aje. tersangattttt la benggang, eeergh rasa nak terajang aje apa yg ada kat depan. geeeram !
  tiap kali sakit, aku pegi kinik, mesti mintak doc scan perut, kot la ada something kat dalam kan, tapi tak ade pun. kata doc rahim aku membengkak di sebabkan pengaliran darah yg tak berhenti. makan la ubat kekonon nak stop kan bleeding, mmg stop sehari aje pastu datang balik. masa tu aku meeemang stress gila babas. almost every day aku asik marah. hukhuk sian hubby kena marah tanpa sebab. naseb ler dapat hubby yg memahami keadaan wife dia yg tak stabil emosi ni, kalo tak kompom dah lama kena tempeleng gajah huwaaaaaaa..........hukhukhuk...
 
gambo ni tangkap masa Christmas Day tahun lepas, kami pegi mandi manda kat Port Dickson. huwaaaaa nak nanges rasa, org lain sibuk duk terjun pantai, aku duk sensorang kat atas darat hanya mampu menyaksikan aje. nak join tak leh join HUHUHU 

Tiap sakit ada cara nak ubatinya, aku hanya berusaha namun yg menyembuhkan adalah Yang Maha Esa. setiap ujian kesakitan yg datang aku anggap ianya sebagai satu cara penghapusan dosa-dosa kecilku. soalnya nak atau tak aje aku ni berusaha mencari penawar. syukran Ya Rahman Ya Rahim alhamdulillah seperti doa aku dimakbulkan dan perkenankan. segala permasalahan yg dilalui, kini in shaa Allah dah jadi kenangan, tidak lagi jadi beban pada aku. setelah diperkenalkan oleh partner aku sendiri tentang kehebatan OPTIBERRY dan mengamalkan hingga ke hari ni, alhamdulillah bleeding dah berhenti, peyed pun macam dah normal balik. sepanjang aku amalkan OPTIBERRY, badan pun rasa segar dan tak lelemau lagi. yg paaaling bagus sekali tiada had umur yg boleh makan. dari bayi seawal 0 bulan hingga la ke dewasa pun boleh mengambil tanpa was-was kerana supplement ni sangat bagus, telah diperakui baik untuk kesihatan oleh pakar-pakar yg bertauliah. 

OPTIBERRY - Gabungan 6 Jenis biji berries yg mmg diketahui sangat bagus dan punyai fungsi tersendiri dalam mengubati dan merawat setiap penyakit. 

Pada yang berminat nak mencuba, di persilakan:-

CALL 011 - 2661 8644

Harga kasih sayang !!!!
 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...