Wednesday, October 23, 2013

H.O.N.E.Y.M.O.O.N ke !!!!!


Haihaihai smua....ape kabar? sihat?  Kalo sakit jangan lupe makan ubat.....kalo tak baek-baek jugak jumpe dokto tau...ingat kesihatan diri mesti sentiasa diutamakan hokay.....urhh dah macam mak-mak lak kan...eh eh dah memey "mak" budak pun hihi....aku se- family alhamdulillah sihat...cuma lately ni aku busy sikit ngan keje....biase laa kan dah name pun keje kan....mane ade keje yang tak busy yer dak? kalo tak nak busy jadi laa bos pada diri sendiri ikihkih....pastu kompom tak sampai a month later dah say "sayonara" kihkih.....choiiiiiiiiiii.....walaupun lately nih mase aku agak terhad...kekadang tu jangankan nak blogging, nak suap makanan kat mulut pun susah....tapi macam mana sukar skali pun aku tetap cuba juga cari mase...in shaa allah tuh janji aku pada diriku sendiri...dalam hidup nih banyak perkara perlukan pengorbanan......kate org dulu-dulu kalo nak kan sesuatu tuh maka kita perlu lah korbankan sesuatu jugak, baru laa ade pro and contra nya tapi jangan laa pulak sampai "korbankan" diri dan maruah...ishhh simpangggg ler. takmox3 berdosa tauuuu......maksud aku sekarang nih kan aku tengah busy so mase nak bermanja-manja dengan anak-anak dan hubby tu agak terhad...bukan takde langsung cuma....AGAK TERHAD! syukur alhamdulillah hubby aku sangat memahami situasi aku dan dia banyak membantu.....contoh bile balik keje, dah la penat seharian keje banyak kat ofis balik rumah plak nak kemas rumah masak layan anak lagi...aduhh tak ke bertambah stress tuh.....tapi tu lah kan ALLAH tu Maha Pengasih lagi Maha Menyayangi...syukur DIA telah kurniakan aku hubby yang sangat memahami dan bertimbang rasa yang sanggup tolong aku kemas rumah dan layan anak walaupun pada hakikatnya diri sendiri pun penat ber-keje cari rezeki tok anak bini.......demi tanggungjawab pada Family dia sentiasa positive dan ringan tulang ^^ bukan nak riak apatah lagi nak megah-megah kan hubby aku tidak, jangan salah faham...aku hanya sekadar nak kongsi aje....tak semua kaum adam yang P.E.M.A.L.A.S and L.O.S.E.R.........maka bagi nak membalas balik jasa dan pengorbanan pada hubby aku yang comel kiut miut tuh.........aku dah buat janji dengan hubby...once this project settled aku dengan hubby dah rancang nak pegi bercuti tapi kali nih hanya kami berdua saje tanpa anak-anak.....H.O.N.E.Y.M.O.O.N.....yeahhhh....in shaa allah jika diizinkan Allah next year, bulan brape tak kompom lagi dan destinasi pilihan is SABAH bahhh....... 



what a gorgeous island. it was so beautiful and it can make me and hubby feel so calm and peaceful....hope so :-) can't wait to meet u Mabul Island







 



 








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...