Wednesday, September 10, 2014

Cabaran 30 Hari : Day 8 │ 5 Lagu Cinta Kegemaran Yatie Fizzy

Assalammualaikum ! Hai geng ;)
Apa kabor ? Sihat ?
Alhamdulillah. 
Harini aku baru terkedek-kedek nak sahut cabaran ke-lapan.
* 5 Lagu Cinta Kegemaran Aku ! * 
Huhh , orang dah sampai LONDON , 
Aku??
Baru nak book flight ticket ! 
Makna kata lain , lambat sudah ...
Huhu sadissss......
But !! Not to worry, kejar tetap kejar mihihi..



Ermmm aku cuba nak ingat balik nih...
Banyak sangat pebret nya ...

Hhmmmm.....
Ok ok ok I got it ! 
HEHE


Carta TOP 5 YATIE FIZZY !! 




#1. LENA DIULIT INTAN - Hubby pernah jamming lagu nih dengan geng-geng dia time sekolah dulu.. khas tuk gewe dia, yakni aku lerr ! Siap diubah tajuk lagunya LENA DIULIT YATIE ! Haaaa koo jiwang tak lakiku , kalo tak masa kan aku cair kan ! hihi ;p 




#2. BINTANG HATIKU - Lirik nya best , lelagi kalo seorang suami itu dendangkan khas buat isterinya ! Sure, i will fall in love with hubby again , again and again ... syokknyaa mmm....





#3. My Heart Will Go On - Romantic song... I love it !





#4. A Thousand Years - I have died everyday waiting for you , Darling don't be afraid I have loved you for a thousand years , love you for a thousand years more !







 
#5. Jagakan Dia Untukku - Tuhan jaga dia untukku selamanya ku ada, mencipta syurga bersama , menyayangi mendampingi dia.. 



Nih adalah diantara lagu kesukaan aku !
Setiap lagu mempunyai ciri dan kekuatannya yang tersendiri..
Bagi aku lebih selesa layan alunan musik dan lagu-lagu yang tenang , 
ala ala romatic song , loving2 gitu , jiwang brutal pun layan gak ! 
Ikutkan semua pun aku suka ! 
tapi yang terpilih yang palinggg pebret ,
Selalu aku dok nyanyi ...
Tak kira kat mana pun, asal rasa nak panggil hujan , 
start lah aku sumbangkan suara haha ;p
Ok lah tu jer , bye ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...