Sunday, June 01, 2014

yeayy dapat ahli orang baru tapi........

Assalammualaikum!

Selamat berhujung minggu pada semua, luangkan lah masa yang ada nih bersama dengan insan yang kita sayangi ya ;-)

Anyway hari nih ai nak share dengan korang satu berita gumbira,.... korang tahu tak, aii dapat anak buah lagi. hurmmmm masuk nih anak buah ai dah jadi 7orang wokeh. haaaaaa ramai kan hihihi.....

Petang semalam kakak ai datang rumah, masa tuh ai tengah tido hihihi.... entah mata ai mengantuk sangat, jadi ai pun tido lah hahahah.... kakak ai minta tolong hantar kan dia pi hospital, sakit nak veranaks katanya. punyalah terkejut ai tau, aduh yang tadi mata tak leh bukak terus segar bugar hehehe....

Ai cecepat bangun muka pun tak sempat basuh.... bahahahaa terus tukar baju, ambik car key terus shot pi spital... huh giler nebes ai, cam ai pulak yang nak veranaks kihkih.....

Alhamdulillah malam tadi lebih lebih kurang pukul 8.21pm maka lahir lah bidadari kecil nih ke dunia. ikutkan kakak ai dah over due dah..... geeeram ai tengok si comel tuh nak ajer ai gigit heeeeeeeee.....

5 comments:

PakcikLie PCL said...

Tahniah Yatie dapat ahli baru...teringat pcl bila cium bau baby ; ahahaa..anak2 pcl dah besar2 ..rindu pulak saat itu.

Yatie Fizzy said...

@PakcikLie PCL tenkiu PCL.....hurmm tu la kan dah lama dah rumah nih tak dengar baby nangis huhuhu

tenku butang said...

wah... tahniahh

tenku butang said...

wah... tahniahh

Yatie Fizzy said...

@tenku butang tenkiu Tenku butang... alhmadulillah bertambah lagi ahli baru dalam generation "KCA" hihihi....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...