Wednesday, June 12, 2013

JJCM @ TAMAN BOTANIC PUTRAJAYA BERSAMA FAMILY

ASSALAMUALAIKUM 

Actually banyak yang nak diceritakan kat sini tapi entah lah kekadang tu sibuk sangat sampai takde mase pun nak berblog2 bagai ni kan. Bile ade time free tu pulak alamak aiii malasnye nak menaip2 ni kan, nak cari ideal nak buat ayat..waduhh rajin sangat lah aku ni kan (malas lah tu kot). time tu mula lah verangan kalo lah blog ni leh buat versi bile ko cakap jew secara automatic dia akan tertaip ngan sendiri kan gempak giler gituw kan hikhikhik...korang rase ade tak agak2 nye version cenggitu erk?? owh takde erk?? takpe lah mungkin 10 tahun akan datang mana lah tahu kot2 bende tu tercipta kan. Maklumlah dunia kan makin lama makin maju, bak kate owang putih tu ape "Nothing is impossible". Eh??? hokay memandangkan hari ni aku terlebih rajin dan excited nak share jew tapi malas nak menaip so ape kate kalo korang mane yang sudi tu tengok gambar dan suasana senja kala yang sempat aku snap kat sane tu. Rasenye kalo ade yang penah pegi mesti korang tahu camne rupe tempat tu. Siap ade pengantin wat photoshot lagi tau kat situ huh gituw kan, kelass ko jahhh hahaha..











#Mohon maaf jika gambar yang dishare kan tidak menepati citarasa or kurang cantik. Sorry lah yer sebab tak sempat lagi nak pegi kursus photoshot hahaha. Happy reading dan watching hokay. bye bye ^_^  

LEPAS GERAM JAP PEPAGI NI ....

ASSALAMUALAIKUM SELAMAT PAGI KORANG

Tak tahu nak mula macam mane ni, actually takde ape pun just geram sikit jew ni. cenggini pagi tadi aku masuk opis macam biasa lah kan, yang buat aku geram sangat2 ni dengan bos aku ni haah..aduh nak marah kang bos kang kalo diam kang makan hati ulam jantung lah jawapnye kan...

anak panah merah tu tempat aku :-(

Dah lah ubah tempat tak bagi tahu pastu abeh semua file2 penting aku terabur lintang pukang sane sini sampai nak cari pun susah. the most worse situation lagi bila client call ask for status aku dulu yang KO tau. Dah lah client2 aku ni pulak semuanye tahap2 VVIP lak tu. Paham2 sudah lah kan macam mane pael masing2 kan, Kalo dah file pun tak jumpe cari nak bagitahu status camne?? ko ingat aku mesin komputer?? Status semua dalam otak?? Dah lah file aku ko hilang kan pastu ko letak lak aku kat hujung dinding tu. aduh bengangnye aku..waaaa aku nak nangis guling guling ni. (tp dalam hati suka sb kalo aku duk hujung at least bos tak nampak aku ngah buat ape hahaha)...rase cam nak call bomba jew ni ngadu huhu...:-P
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...