Wednesday, June 12, 2013

LEPAS GERAM JAP PEPAGI NI ....

ASSALAMUALAIKUM SELAMAT PAGI KORANG

Tak tahu nak mula macam mane ni, actually takde ape pun just geram sikit jew ni. cenggini pagi tadi aku masuk opis macam biasa lah kan, yang buat aku geram sangat2 ni dengan bos aku ni haah..aduh nak marah kang bos kang kalo diam kang makan hati ulam jantung lah jawapnye kan...

anak panah merah tu tempat aku :-(

Dah lah ubah tempat tak bagi tahu pastu abeh semua file2 penting aku terabur lintang pukang sane sini sampai nak cari pun susah. the most worse situation lagi bila client call ask for status aku dulu yang KO tau. Dah lah client2 aku ni pulak semuanye tahap2 VVIP lak tu. Paham2 sudah lah kan macam mane pael masing2 kan, Kalo dah file pun tak jumpe cari nak bagitahu status camne?? ko ingat aku mesin komputer?? Status semua dalam otak?? Dah lah file aku ko hilang kan pastu ko letak lak aku kat hujung dinding tu. aduh bengangnye aku..waaaa aku nak nangis guling guling ni. (tp dalam hati suka sb kalo aku duk hujung at least bos tak nampak aku ngah buat ape hahaha)...rase cam nak call bomba jew ni ngadu huhu...:-P

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...