Wednesday, June 12, 2013

JJCM @ TAMAN BOTANIC PUTRAJAYA BERSAMA FAMILY

ASSALAMUALAIKUM 

Actually banyak yang nak diceritakan kat sini tapi entah lah kekadang tu sibuk sangat sampai takde mase pun nak berblog2 bagai ni kan. Bile ade time free tu pulak alamak aiii malasnye nak menaip2 ni kan, nak cari ideal nak buat ayat..waduhh rajin sangat lah aku ni kan (malas lah tu kot). time tu mula lah verangan kalo lah blog ni leh buat versi bile ko cakap jew secara automatic dia akan tertaip ngan sendiri kan gempak giler gituw kan hikhikhik...korang rase ade tak agak2 nye version cenggitu erk?? owh takde erk?? takpe lah mungkin 10 tahun akan datang mana lah tahu kot2 bende tu tercipta kan. Maklumlah dunia kan makin lama makin maju, bak kate owang putih tu ape "Nothing is impossible". Eh??? hokay memandangkan hari ni aku terlebih rajin dan excited nak share jew tapi malas nak menaip so ape kate kalo korang mane yang sudi tu tengok gambar dan suasana senja kala yang sempat aku snap kat sane tu. Rasenye kalo ade yang penah pegi mesti korang tahu camne rupe tempat tu. Siap ade pengantin wat photoshot lagi tau kat situ huh gituw kan, kelass ko jahhh hahaha..











#Mohon maaf jika gambar yang dishare kan tidak menepati citarasa or kurang cantik. Sorry lah yer sebab tak sempat lagi nak pegi kursus photoshot hahaha. Happy reading dan watching hokay. bye bye ^_^  

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...