Monday, September 07, 2015

Takzirah Pagi │ Rezeki Allah Itu Luas

Assalammualaikum ^_^


Lain orang lain rezeki... lain kehidupan dan caranya..

Rezeki Allah itu sangat luas.. perlu dicari bukan nya datang bergolek-golek ke kaki

Biarlah pencarian itu disertai dengan niat, usaha dan kejujuran dihati... selebihnya berdoa dan bertawakal lah pada Allah s.w.t agar segala usaha kita diberkati dan dipermudahkan...

Alhamdulillah walaupun tak seberapa ... syukur mungkin rezeki anak-anak kan ..

Billion of thanks to Mummy Liya Wawi kerana sudi untuk berkongsi rezeki itu bersama-sama dengan I..

Terima kasih kerana berani untuk bekerjasama dengan Yatie Fizzy Homylicious 

Pehni jangan sesegan tau nak collaborate dengan I lagi tau tau ^___________________^

Kbai.....
 

Giveaway 1.0 by ENA

Assalammualaikum ^_^

Morning monday yang always blues hihihi...

As usual datang opis pepagai... on PC, check segala email, facebook, blog yang dah 2 hari I tak layan.. kesibukkan di event Star Hype Fiesta Vol5 by Betty Rahmad di  The Strands Encorp Mall... 2 hari berturut-turut.. perghhh weekend yang super peak... penat tapi besh ^__^  

Blogwalking pepagi ni besh jugak nah... hasilnya nampak, santapan pagi I belanje korang GIVEAWAY 1.0 BY ENA... 

GA 1.0 BY ENA

Klah bye ;-) wakakakakaka

Korang kalau nak join jugak boleh lagi esok last tau tau tau... 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...