Wednesday, September 03, 2014

Cabaran 30 Hari: Day 1 : 5 Fakta Tentang Yatie Fizzy

Assalammualaikum. Hai ;))

Dah kenapa tetiba aku rajin dan bersemangat waja pepagi ni mengigihkan diri menaip entry tentang diri sendiri ni.. haaaa ni nak habaq mai kat hang pa nih... actually tadi masa on pesbok, aku nampak member-member blogger memasing duk up entry mengenai #Cabaran30Hari #KelabBloggerBenAshaari ... walaupun dah ketinggalan bas kat belakang, tetap jugak aku nak join. lagipun best jugak nah boleh cari kawan hihi... alaaaa takmo lah citer penpajang, meh2 lerr aku share kan 5 Fakta tentang Yatie Fizzy [Eceeh tetibe feeling retis koo ahaks ;p]

5 FAKTA TENTANG YATIE FIZZY 

1. Isteri & Mama - aku isteri kepada suami yang tercinta iaitu saudara Md Hafizi Md Hanafiah, Mama kepada sepasang cahayamata, Nur Adriana Balqis & Muhammad Fakhrusy Syarikin. Mereka2 ni adalah jantung dan nyawa aku .. sayang sangat sebab mereka2 dunia akhirat aku.

2. Pemalu/Banyak Mulut - Ni memang dah jadi habit aku kot, memula jumpa atau berkenalan aku agak memalu kucing sikit tapi bila dah kenal haaa memang tak larat orang nak layan aku. mak aku cakap aku ni mulut murai, pot pet pot pet asik berbunyi jer.. hahaha...

3. Cepat naik angin - tak aku nafikan kenkadang aku cepat sangat naik angin kus-kus, tapi tu cuma dengan yang suka cari pasal dengan aku, yang tak tu kita friend2 wokeh ;-)

4. Kuat merajuk - dengan hubby jer aku kuat merajuk... alaa saje lah nak memanja kan HAHA .. 

5. Suka ber-picnic - terutamanya kalo dapat mandi pantai, pool ataupun waterfall. hurmmm best nya ;)) 

lelaki yang kat sebelah tuh lah cinta hati titew... dia dunia akhirat titew taw ... Tuhan jagakan dia untukku ;))

2 comments:

Hanida Moss said...

setia dr sekolah sampai sekarang. sweet sangat korang aih ;)

Yatie Fizzy said...

@Hanida Moss tenkiu.. alhamdulillah syukur ;-)

anyway, aku pun doakan ko cecepat ya dengan mr. fiance... nati jgn lupa jemput lak ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...