Sunday, April 28, 2013

Oreo Cupcakes

Assalammualaikum, selamat pagi smua...

Korang sarapan ape harini? Tak kesah la ape pon yang kita makan yang penting rezeki yang disuapkan ke mulut dan perut kita tu hasil yang halal...

YF rase klo korang tengok tajuk utama pon dah tahu kan entry YF kali pasal ape..korang penah makan tak oreo cupcakes ni..sedap seyes mmg sdap, klo korang makan cupcakes ni kompom korang nak lagi..betul YF tak tipu ni sb dah banyak kali YF buat oreo cupcakes..

Cupcakes ni actually YF buat khas utk member2 tempat keje YF rase, diorg pon cakap sedap sangat (punyala bangge giler kembang jap YF time tu kan gituw...hahaha)..

YF ni bukan nye jenis yg minta2 dipuji tp klo ade yg nak puji gak tu YF mmg tak kesah pon hahaha...actually YF ni masih dan sedang blaja lg cara2 nak baking cake dan cupcakes ni. so jika ade la ape2 cacat cela pada gambar2 yang YF siarkan ni YF mohon maaf la yer (tu mmg kompom dah, x caye jap lg korang tgk la sendiri..huhuhu)..
YF tak boleh lama ni sb kt area perumahan YF ade sukaneka....okey la minta diri dlo, klo ade tersilap salah ke YF minta maaf yer, YF hanye manusia biase yg bisa melakukan kesalahan...huhu...pada korang yg mane ade bertandang ke blog YF, YF ucapkan jutaan terima kasih yer (ramai ke yg tgk blog YF ni..adoii mcm la glamer sgt kan gituw..pengsan)...haha...
   
ni la hasil yang tercipta tu, okey gambaran luar saje la yang dpt YF share kan dgn korang sb belah dlm nyer YF lupa nak snap hihi (maklumlah bila usia dh makin meningkat ni de je bende yg lupe..adoii)

YF tahu korang mesti gelak kan, giler tak lawak yang len smua seketol2 oreo, nape lak 2biji tu tetibe lak dpt 1/2 je, sian member2 YF sape yang dpt tu huhu...time ni YF kekurangan Oreo tu yang jadi camtu...dah byk dah YF beli oreo mase nak buat tu...dah kate nak bg org taste kan mesti nak kena ikhlaskan klo nak wat tu (YF mmg ikhlas okey mase buat cupcakes ni betul, dlo2 mak YF slalu ckp tak kesah ape2 pon yg kita buat mesti kene ikhlas baru la hasil nyer pon akan menampakkan kita punya keikhlasan tu gituw kan)...hehehe

ni gambaran secara dekat yg YF sempat ambik..walopon rupe nyer tak berapa nak prefect tp rase kesedapannya tu perghh...sedap hubby YF pon suke tau. ^__^


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...