Wednesday, October 16, 2013

Apa-apa aje laa....


Assalammualaikum...haihaihai korang.....

Rasanya masih belom terlambat lagi kot aku nak ucapkan selamat hari raya aidiladha buat korang semua...walaupun lambat 1 day tapi aku tak kira aku nak jugak wish kat korang haha...selamat hari raya aidiladha korang....alhamdulillah syukur ke hadrat illahi kerna masih lagi mengizinkan aku bersama family menyambutnya lagi...seperti tahun-tahun yang sudah...raya ku hanya laa di kota saje, tak kemana pun. jika orang lain sibuk bergaduh laki bini berebut nak balik raya...tapi aku ngan hubby steady aje hehe. Rileks aje tak yah nak pening-pening kepala bermasam muka bagai kan sebab parent kitorang smua di key EL ngee......walaupun raya korbannya semalam tapi aku dapat rasakan yang sampai hari ni ramai lagi kan still cuti kan? hurmm untung ler dapat cuti, jelesssss i tawwww huuhuuuu...bukannya aku takmo coti tapi keadaan yg tak berapa nak mengalakkan aku untuk ambik cuti, keje bertingket-tingket ni guane nak coti nih? nak plaks smua urgent-urgent belaka,....huwaaaa :'( maka disebabkan tu jugaks laa aku terpaksa "korbankan" niat nak cuti demi keje huhu.....dah name pun raya korban kan, ahh korban lettew kan haha :-P .....hokay laa aku nak sambung keje ni, bos aku dari tadi dok usha-usha aku nih...haishh bos ni nak ber- blogging sat pun tak boleh lerr.....chowww!!!!!!....


keje den bertingket-tingket.....keje den bertingket-tingket....lalalalala....lagu waris yang terbaru hahahaha



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...