Thursday, July 03, 2014

SAHABAT BLOG @ KELAB BLOGGER

Assalammualaikum dan salam 5 Ramadhan.

Blog Bam Ben ade buat satu segmen Sahabat Blog @ Kelab Blogger , hmmm mmm menarik. Tujuan segmen ni diwujudkan adalah untuk mempromosikan KELAB BLOGGER di FACEBOOK .. dan paaling best syarat nak sertai segmen di senang je, hanya 2 langkah:-

1. letak logo KELAB BLOGGER .. linkkan ke sini >> http://bit.ly/d1ss19

2. letak tajuk dibawah logo tersebut >> SAHABAT BLOG @ KELAB BLOGGER dan linkkan ke entri ini ..

Haaaa senang kan, semudah ABC je, pada yang nak mencuba tu, sila lah ^_^ ya ... hihihi ..
 
SAHABAT BLOG @ KELAB BLOGGER

2 comments:

HASRUL HASSAN said...

kelab blogger Ben Ashaari antara kelab blogger terawal dan paling ramai ahli. Bagus ben wat camni, nak tahu siapa 'hidup' dalam group tu.

Saya dulu jadi admin, tapi telah dikeluarkan sebb saya lebih kacak dari ben ashaari. .. haha.. :P

Yatie Fizzy said...

@HASRUL HASSAN tu laa.. dah lama sebenarnya segmen bam ben tu hihi...

lebih kacak dari bam ben ? hmmm boleh la boleh la hahahaha ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...