Friday, August 07, 2015

Birthday abang, adik yang dapat hadiah !

Assalammualaikum ^_^


06 Ogos 2015 – Semalam genap lah 6 tahun umur anak buje I. So fast time is moving, tatau anak dah besar, lagi a few month to go, dah naik ke sekolah rendah. Huhuhu…. Dah besar dah awaaa nak, Alhamdulillah :-)

Eh! Eh! Pehal birthday abang tapi adik yang dapat hadiah! Huhuhu

Actually hadiah tu bukan mama yang bagi tapi friend mama yang work kat Developer IOI Resort yang hadiah kan. Namanya auntie Yong Yong, during pantang that time, auntie tak datang visit baby, sebab tu lerrr…

For abang later mama belikan ya, guna duit raya abang ok hahahha…

Ok bhai ^_*
 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...