Tuesday, April 30, 2013

Hantaran Tunang Oreo Cupcakes


Order Waniey Comey dari Putra Perdana, Selangor 23 March 2013
Assalamualaikum, slamat petang..

Jam kat ofis dah menunjukkan pukul 5.30p.m, 1/2 jam je lagi dah nak balik tambah lak bos takde balik awal ade hal kate nyer so ape ditunggukan lg jom la kita berblog hehehe..bukan nyer selalu pon tapi tiap2 hari je haha (adoi klo la bos yf tahu ni abis la huhu).....

Actually cupcakes ni dah lama dah kawan yf order since bulan 3. Die order untuk dijadikan hantaran mase E-day die pada 23 March 2013. Sweet je kan date nyer 230313 gitu kan. kate kwan yf tu majlisnyer nanti takde tema2 pon ala biase2 je, so yf buat je la color pink kan. gurl2 kan suka dengan color2 pink ni kan so yf pon buat je la...tapi sayang yf tak attend pon majlis dia (sebab malam sebelum berlangsung nyer majlis itu adik ipar yf yakni adik laki hubby yf excident kene langgar lari)..

ape2 die pon masing2 dah selamat kan, cuma yf terkilan skit je la kan sebab tak dapat nak attend E-day die..tapi takpe In Shaa Allah wedding die nanti yf attend, tu pon klo dijemputkan hehehe...

 Oreo Cupcakes nyumi nyumi



    

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...