Thursday, May 09, 2013

Makan Sambil Beramah Mesra Bersama Besties



Assalammualaikum...selamat tengahari...

Hari senin yang lalu bersamaan 6 May 2013, yf bersama besties2 telah berkunjung ke Restaurant Rimba Klasik yang terletak di Bangi, Selangor...actually takde ape pon yang special hari itu saje boring dan windu giler kot sebab dah lama kan tak lepak dengan besties yf ni..iyalah masing2 sibuk kan, spai takde mase nak keluar pegi mane2…

Korang nila Restaurant tu, hihi gambar yf cilok dari google sebenarnye..maklumlah malam tu hujan lebat so kami pun takde la chance posing2 depan tu huhu...

Honestly this is first time yf makan kat sini itu pun kawan yang cadangkan, biase la last minute punya planning...asalnyer nak makan2 kat sebelahnye tu “Restaurant Soho” tapi hujan lebat pastu parking plak penuh..tengok mana ade ruang kosong kami terjah je..dengan hujan lebat bawa plak anak kecik, urmm masuk je janji perut tetap penuh jugak kan...hihi


Peace!!!!! Hehehehe…...yang buat peace tu hubby yf, kiut tak kikiki…..hujan2 ni kan perut memang lapar je, tengok la laki si Ain tu kemen lagi menyendok laut…lapar sgt gamaknye tu hihihi….


Wow banyaknye lauk…rambang mate ni nak ambik mane ni, perut pun dah menyanyi lagu keroncong ni…tp yang penting pose dulu hahaha….


Ha’ah cer teka sape ni, pewitttt…hai awak leh kenal hahaha….(gatai >,<)


Yang ni plak adalah “tunangan Couple”…si gegurl “Zai” (name timangan A’ah)….si boboy “hafiz”…gedik je siap buat love bagai hihi…kate nyer In Shaa Allah jika ade rezeki bulan 10 tahun ni kawen lg diorg ni…yf doakan smuga smua berjalan dgn lancer…aminnn…(nti leh la ajak pegi holiday lg kakaka..) 


Yang ni adalah “married couple”….name si wifey “Ria” and name si hubby “Aki”…budak kecik 2org tu anak2 cuople ni..…kusyuk betul kan diorg ni melayan anak2 spai ade yang snap gambar pun tak perasan hehehe…

 

Alhamdulillah…perut pun dah kenyang, rindu pun dah terubat…so nak ape lg, tido la kan hahaha….selesai “reunion rindu2an” kami masing2 pulang utk tido sebab esok nak keje plak adoii (kan best klo cuti lg huhu T__T)…


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...