Thursday, May 16, 2013

Selamat Hari Guru...Sayang Cikgu muah3


Sekadar Gambar Hiasan


As salam

Selamat Hari Guru diucapkan buat semua cikgu2 especially cikgu2 yang pernah mengajar di Sekolah Rendah Padang Piol, Pahang, Sekolah Rendah dan Menengah Rantau Panjang, Kelantan dan juga Sekolah Menengah Puchong Batu 14, Selangor. Jasa dan pengorbananmu akan ku kenang selagi hayat dikandung badan. Terima kasih pada cikgu2 semua ni kerana sabar melayan kerenah dan perangai yf demi mencurahkan ilmu pengetahuan walaupun ade kalanya kenakalan yf ni tak makan dek saman. Mungkin dulu2 mase zaman sekolah happy je kan bila tengok calendar esok 16 May. Excited nya lain macam bukan sebab tak sabar nak sambut hari guru tapi tak sabar nak performed atas stage (mase sekolah dulu2 yf ngan besties ni ahli kebudayaan, so klo ade ape2 event memang kamilah retis yang glamour gituw kan hahaha). Tak kiralah ape pun terjadi cikgu2 ni tetap bersabar dan bersabar..semuga cikgu2 terus memberikan khidmat cemerlang gemilang dan terbilang dalam mendidik anak bangsamu.

 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...