Tuesday, December 24, 2013

wedding of the year kataku ;))

Assalammualaikum dan selamat petang.

Ahad lepas aku ada attend wedding my friend, memang grand abeh kenduri kawen budak ni. dan yang paling best sekali ialah temanya adalah tradisional, memang havoc beb. cantik sangat-sangat sampai rasa nak aje aku tarik hubby ajak sanding sekali lagi hahaha. adoyaiii jeles makkkkk huwaaaa :p honestly speaking, dalam banyak-banyak wedding kekawan yang aku attend rasanya ni yang paling-paling grand, cantik dan teratur. memang superb service yang di provided kan wedding planner and the thing is cost yang ditawarkan pun dengar kata berpatutan. so pada korang yang mana bercadang nak tamat kan zaman kebujangan jugak tu, maybe boleh la ambik pakej yang sama erk ;))


dari kanan: Ita, Are, Ain, Sue, Balqis (anak) dan ...... teka la sape yang last tu ;p kih3

smileeeee :-)))) semua bunga tetiba ado lak kumbang ensem kat tepi mihmihihoo

bergambar kenangan dengan pengantin. sama cantik sama padan kan!
 
pose pose pose dan pose lagi selagi tak kena halau hahhaha adoiii
 
senyum tak perlu kata apa-apa ;)))
 
gambar masa akad nikah di masjid as-salam puchong. cantikkan ^^



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...