Friday, January 03, 2014

What is your intention for 2014?

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Salam sejahtera ;)) 


Hai. so acaner dengan tahun baru korang? bila tahun dah baru azam pon mesti baru betoi tak? if you ask me, what is your intention for 2014? my answer is AKU NAK KURUIHH hahaha ;p nak kuruih kuruih kuruih sampai lah aku dapat balik size and shape zaman keremajaanku dulu huhu... in shaa allah .... target aku sebelum birthday aku bulan 5 ni at least aku boleh turun 5 - 10kg...WOW!! kalo lah ianya betoi3 happen OMG!! kesangat keterujaan aku..kompom hubby pon makin lovinggg kat aku...silap3 tak nak berenggang kata koo hehehe...in shaa allah aminn tolong pray for me also hokay :))
ni gambar tahun 2009. time ni aku kuruih lg ;p

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...