Thursday, September 04, 2014

Dating dengan hubby layan 'THE EXPENDABLES 3'

Assalamualaikum...Haiiiii ;))





THE EXPENDABLES 3 │ Filem Aksi │Petang semalam lepas balik keje, tetiba aku rasa macam nak tengok wayang.. balik rumah, cari hubby kasi gosok sikit apa yang patut haha.... nak ajak gi tengok wayang kann so kena lah bodek dulu, kalo tak acaner nak tengok. penpandai lah buat memanja kucing... alaaa lagipun dah lama sangatt kitorang tak keluar together-gether, berdating tengok movie.. last Filem Ular, huh dah berapa bulan dah tu, lama3 ....



YES!! YES!! pancingan aku berjaya, hoyeaahhhh.....



Destinasi? IOI Mall lah mana lagi, paling dekat dan pantas ! Kol 8.15 pm keluar rumah, 10 minit lepas tu dah sampai... tengok dulu waktu tayangan ! Cun kol 9 start, gi kaunter terus beli tiket.. couple sit ! 



Sementara menunggu tu, ajak hubby teman aku beli shoe.... hihihi ... dapatlah sepasang, murah je less then RM50 sebab ada sale ... hurmmm boleh laaaa



Tengok jam lagi 3minit kol 9, beli makanan lepas tu kitorang masuk, mangaihhh full house yaw... majority nya Chinese, maybe sebab ada Jet Li berlakun kot ke ... ? Tu lah dia kalo dah lama tak masuk panggung, masuk je jadi blur jap ... dah kenapa kann ? Tengah syok2 mengunyah bertih jagung, tetiba lampu menyala, mintak semua suruh berdiri.. kena nyanyi lagu ... ingatkan lagu apa, owhh lagu kebangsaan rupanya ... ermmm maka start lah kitorang nyanyi... NEGARAKU tanah tumpahnya darahku lalalalaaaaa...... perghhh kesemangatan waja giler hubby aku menyanyi .. kat dalam tu suara dia jer yang over ! bagus3 haha ..



Keseluruhan jalan citer ni agak menarik, walaupun bergenre aksi, perang sana sini tapi ada juga diselitkan beberapa babak komedi .. gamat jugak lah panggung malam tu dengar audition gelak haha. Apapun kitorang enjoy !! 



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...