Thursday, September 04, 2014

Cabaran 30 Hari : Day 4 │ Buku Kegemaran Yatie Fizzy

Assalammualaikum!


Sahutan #Cabaran30Hari #Kelabbloggerbenashaari masih lagi diteruskan..  di hari yang ke-4 ... apa pula tasknya ya??



Buku Kegemaran Anda..!! 



Buku pebret aku? ada ke aku buku pebret? hurmmm....
 



Frankly speaking, aku bukan jenis ulat buku yang ada banyak koleksi sampai penuh selemari.. apa yang aku suka aku beli, then lepas tu pempaham sudah lah apa jadinya... ihihihi... so kalo nak kata buku pebret tu rasanya susah sikit lah kot, sebab...sebab... ermmm bukan aku tak suka membaca, aku suka cuma ... acaner nak cakap erk ... hmmmm, ok cenggini kesahnya .. tiap kali bila aku pegang buku tu kan, baru baca beberapa patah baris perenggan, haaaaa! start lah mata buat perangai... makin lama makin sepet, makin lama makin layu, last2 bukan aku yang membaca, buku tu yang tenung aku, ahaha tu pasalnya. Ekekekek ;p #alasanseribu HAHA

The Success Principles version Bahasa Melayu ni antara buku yang pernah aku baca... 3, 4 bulan yang lepas aku belinya kat Popular IOI Mall, Puchong... walaupun harganya agak mahal sikit tapi ternyata isi kandungan didalamnya sangattt berbaloi dengan nilai yang dibayar ;))




SEKIAN!!! 

4 comments:

alia azman said...

eemmm..blogwalking kat sini...wow..macam menarik ja buku tu..hihiks..

singgah blog saya blik yeaa..

Cik Sue said...

singgah sini,buku yang menarik,ermm tapi tu la ramai gak buku baca tuan hehehehe...

Yatie Fizzy said...

@alia azman buku ni mmg menarik... bercerita dan ada tips2 untuk mencapai kejayaan....

Yatie Fizzy said...

@Cik Sue ya mmg menarik.. awak penah baca?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...