Friday, September 19, 2014

Liebster Award │Game Berantai : Jawab Jangan Tak Jawab HEHE

Assalammualaikum ... hai buddies !

Minggu lepas blogger Ary+ Sha = Amzar Fayyadh ada invite ai join segmen ' Liebster Award ' ... haaa nko , apo bondo tuh eh? ai pun kurang arif , tapi mengikut dari apa yang baca . diorang kata segmen neh macam ' game blog ' ... andai kata korang dijemput dan di tag nama maka hendak laa dijawab soklan-soklan cepu mas yang diutarakan oleh orang yang mengetag kita tuh.. atas budi bicara juga la , kalo nak jawab , jawab la sebagai tanda penghargaan padanya kalo tak pun takpe ... abaikan je.. Ikutkan dah lama beliau invite ai , tapi hari neh ai baru nak jawab ! Sorry ya yunkk.. ai janji ai jawab semua soklan u hokeyy .. jujur taw hihihi ;p


Eh eh lupa lak , sebelum tuh ai nak minta izin pada korang yang bakal ai tag namanya kang .. tiada paksaan , jika sudi korang boleh jawab , jika tak sila abaikan je ok.. ai ok jeee ;))



Berikut syarat-syarat jika nak sertai benda alah neh !  Sila lengkapkan jika tidak penyertaan korang akan ditolak ! sapa suh tak lengkapkan borang.. hehe ... harap-harap borang ai passss ...

1. Sila sebutkan dan nyatakan siapakah gerangannya yang menjemput anda?

2. Sila jawab kesemua 11 soklan yang diberikan. Jangan miss satu pun taw !

3. Recruit 11 blogger yang baru yang mana bilangan follower nya bawah 1000 orang. 

4. Buat 11 soklan cepu mas yang akan dijawab oleh recruitment anda.

5. Maklumkan pada mereka yang anda telah link kan mereka sebagai peserta dalam game neh.

Ok, paham dak? senang kan? haaa apa tunggu lagi ai nak jawab soklan pekse neh hihi ..


Apakah nama penuh anda dalam K/P @ I.C?
Hayati Binti Karim 


Siapakah idola anda & kenapa DIA??
Nabi Muhammad s.a.w kerana dia adalah utusan Allah buat semua umat islam dimuka bumi neh.. selain tu parents ai..


Pekerjaan idaman anda?
Business women yang berjaya ! jadi bos boleh arahkan staff buat kerja haha ;p


Bilangan & Jantina anak yang anda inginkan & kenapa?
ai tak kisah beberapa je yang Allah kurniakan dan soal jantina pula apa yang diberikan tuh yang ai terima. anak kan anugerah ;)


Apakah impian yang belum tercapai untuk tahun ini?
Jadi kaya raya macam Bill Gates ! Haaa nko agak-agak tahun depan tercapai tak heeee....


Apakah tempat yang paling anda teringin pergi atau lawati?
Tanah Suci !


Apakah makanan yang paling anda teringin cuba makan tetapi masih belum berkesempatan nak makan.
ishhh banyak... sebab ai memang suka makan hihi 


Siapakah orang yang ingin sekali awak minta maaf buat masa ini?
Dengan semua orang yang mungkin pernah ai sakitkan hatinya. 


Apakah perkara yang paling awak tak puas hati dalam tahun ini?
Gaji ! 


Adakah awak gembira dengan kehidupan sekarang? Ada apa-apa yang ingin diubah?
Ya... ai cukup bahagia dengan life ai sekarang neh.. jika ada perubahan yang ai inginkan hanya berubah menjadi lebih baik !




yesss...yesss....see.. ai dah menjawab kesemuanya .. tahniah to me haha... ok, sekarang turn ai pulak nak tujukan soklan pada mereka-mereka neh;-

  1. http://princesshealthybeautyshoppe.blogspot.com 
  2. http://www.adnan-daughter.blogspot.com
  3. www.mamaniza.com
  4. http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com
  5. http://acikwatie.blogspot.com
  6. http://najlamohayidin.blogspot.com
  7. www.dayangdeno.com
  8. http://alindanblog.blogspot.com
  9. http://bimbinganbelajar29.blogspot.com
  10. http://abahbz.blogspot.com
  11. www.yatiadam.com


Seperti yang ai katakan tadi .. tiada paksaan jika korang sudi ai berbesar hati .. if not to, don't worry .. ai ok jee ;) ... Ok , sedia ? One two goooo.....


Soklan-soklannya adalah;


1. Adakah anda seorang yang peramah? 
2.Tinggal kat mana , best tak area tu?
3. Warna kesukaan?
4. Pernah pergi Krabi tak?
5. Bila kali terakhir anda tengok wayang & dimana?
6. Perkara yang paling membanggakan yang pernah anda capai melalui blog anda?
7. Siapa dihati anda & kenapa dia istimewa pada anda?
8. Senaraikan 5 perkara yang anda benci?
9. Suka filem hindustan & siapa 5 artis yang diminati?
10. Apakah pendapat anda tentang entri-entri ai? 
11. Rasa-rasa ai neh comel tak? haha 

Done ! baiii

10 comments:

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam yatie,
Sha pun sama..
tahun ni memang tak pueh ati betoi bab GAJI..
year end ni kasi fight increament matik2 he3

najla mohayidin said...

Thanks tag kita. Nanti kita buat ok

najla mohayidin said...

Thanks tag kita. Nanti kita buat ok

Norhasniza Khalid said...

mama no 3 tu.. peh.. tq yunk tag mama.... hihi , nanti mama jawab ok..

salam kenal..

Anizz Annisa said...

anis no 2 la...hihi... dh lame xmain game nie..kih2.. nanti anis cube jawab secepat mungkin oke.. :)

ros_reeza said...

thanx sudi tag ros :)
akan cuba jawab :)

ros_reeza said...

dah jawab :) hihi
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/the-liebster-award-7.html

Rosmiza Ali said...

Selamat berLIEBSTER AWARD! ^^,
Rosmiza Ali Official Blog™

alin said...

tq tag alin :)

At-Tarmizi said...

Salam singgah..saya dah follow blog awak..harap sudi follow blog saya balik..=)
http://seronoknyermelukis.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...