Tuesday, June 18, 2013

│♥ SUKANEKA ANAKKU DI SEKOLAH SERI NURUL HIDAYAH │♥

 
 
Ollaaaaaaaa 

Petang Semua ♥ │♥ 
Hari ni aku nak promote skit anak dara aku sorang ney.
Ha'ah jangan korang salah erti kan pulak hokay
promote aku ni bukan maksud aku jual anak hokay.
No No No!!!!!!!!

Cenggini sabtu yang lepas sekolah anak aku ade buat sukaneka kat sekolah.

Macam parent2 bebudak yang lain 

kalo ada aktiviti kesukanan yang melibatkan anak masing2 

opkos lah as a parent korang akan turun padang jugak yer dak??

Kalu pun korang tak masuk acara tapi at least 

bagi lah support kat anak buat depa happy 

 tu kan memang sebahagian tanggungjawab kita as a parent kan?

sama lah jugak ngan kami kan 

dek kerana tak nak menghampakan dan mematahkan perasaan anak aku

 yang sememang comey lote ni kiut the miut ney 


Ada salahnya kot kalo aku ngan hubby pegi kan

Lagipun boleh lah jugak kami tengok kan

Kalo2 lah anak aku yang kiut miut tu ada talent dalam olahraga

hurm besar nanti boleh lah wakil Malaysia dalam sukan kan haha

*******(mak aiiii Berangan kuikui)********

tapi sapa tahu kan kot2 impian dan angan2 ku bisa jadi nyata kan

Kan kata orang2 tua “yang keluar dari mulut si mak tu  doa tau” hihi
 
 

 
cer teka anak aku ney masuk rumah sukan color apa?
nampak tak baju dia pakai tu? yeahh correctttt!!!!!
yellow team yeay, kiut tak budak ney hihi ? 
 
 kiut kan siap ada lesung pipit hokay 
 
bukan lesung batu kat dapur tu tau haha
 
 


pada hari tu anak aku jadi wakil untuk rumah yellow team

dalam 2 acara lari berganti bawa pundi kacang atas head 

dengan bowling padang wah bangganya mama ^_^

see? hihi

yeay!!!




haha cer teka acara apa ney?? tahu ke tak ney??

Cuba teka depa cikgu2 tengah bikin apa tu??

Tengok betul2 gambar tu dan korang akan tahu nanti

Kan? comel gituw cikgu2 ney kan??

Hokay lah hokay lah 

Depa cikgu2 tengah gigih susun botol yang berisi air untuk acara bowling padang

Hah? Betul lah acara “bowling padang” versi cikgu2 comey ihik^,^

tapi untuk acara ney anak aku kecundang

furst tonggeng tonggeng si anak dara aku tu

huhu cian kat dia tapi takpe at least menang 1 acara kan :-)

lebih baek dari dapat telor ayam 0 kosong kosong!!!!!!!




biasa lah dalam setiap acara paling ditunggu adalah kemuncak acara

dah penat2 sukan mestilah nak hadiah kan

yeay nampak tak?? dengan bangga ngan happynya

yeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

dapat pingat happynya anak menang mama yang excited haha

walaupun bukan champion just No 2

tapi bagi aku ngan hubby 

dia tetap champion di hati kami sampai bila2 pun

memang terbukti lah yang anak dara aku yang tomey tomey kiut miut ney 

ada talent dalam sukan 

bakal atlet malaysia nanti besar sok2 ney kiki

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥








 

4 comments:

Nory Zoulkefle said...
This comment has been removed by a blog administrator.
watie wyyn said...

Hi yatie, just nk tanya ok x sekolah seri nurul hidayah ni. Im planning to send my son to this school. So tgh cari info pasal skola ni. Ty

Yatie Fizzy said...

@watie wyyn sorry dear , so far so good .. both my children sekolah di sana.. lagipun sekolah ni dari pagi sampai petang..

watie wyyn said...

Ty

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...