Friday, July 05, 2013

happynya dia !

 
 
 
Sabtu lepas adik ipar aku ada bagi hubby aku 1 voucher tiket wayang free....memandangkan dia sibuk keje tak tahu bila nak gi tengok...so dia bagi kat hubby aku....voucher tu boleh claim 2tiket citer ape2 jew tapi lokasi nya hanya kat IOI Mall Puchong....ahhh tak kesah lah janji boleh tengok kan...so besoknya tu aku ngan hubby ada bawak anak2 gi IOI....dah kata tiket free kan, ape lagi excited ney..maklumlah pestaim dapat tiket free kot haha...dari rumah sampai dalam kereta sampai lah kat car park anak bujang aku ney sibuk cakap nak tengok citer MU dia tu...laa sekarang kan kat wayang tengah meletop2 citer Monster University tu..haaaa jangan ingat orang jew yang boleh masuk U, monster pun boleh hokay ..tapi kartun jew lah hahaha....





 




Anak2 aku ney memang suka tengok wayang...sama macam mama ngan ayah dia jugak haha! kaki wayang hihi =) ... mase ngah tunggu hubby aku claim tiket tu..haaa tengok tu kemain lagi happy, nampak jew poster tu kat tepi tu terus tarik tangan aku...mentang2 lah ayah dia agreed nak tengok...siap suruh aku ambik gambar dia dengan poster tu lagi...aduhhhh macam2 gaya dibuatnya..abeh semua orang duk pandang2 hihi..tapi takpe disebabkan anak aku comel aku biarkan jew haha...comel kan ihikk ^^, ....tapi part aku tak boleh blah bila hubby aku bagitahu full house, untuk next tayangan room dah penuh..yang tinggal pun 1 tempat kosong huhu....sebab ramai sangat kan orang bawak anak masing2 nak gi tengok citer tu...humm takde rezeki lah tu kan huuuuuuu....orang pertama yang aku pandang............




aduh tak sampai hatinya...tengok memek muka dia bila hubby aku bagitahu "adik tak boleh tengok lah, dah penuh nanti lain kali kita tengok yer"...terus sentap...tadinya ceria happy go lucky terus 360 darjah terus bertukar jadi cenggini...kesiannya dari rumah berkobar2 ney nak tengok last2 aduhh...harapan nak tengok terus terbantut ...reaksi muka yang penuh dengan kekecewaan T__T



@@@ demi mengubat hati anak aku yang teringin sangat nak tengok citer tu..hari senin lepas aku ngan hubby terpaksalah bawak dia tengok wayang...selagi aku tak bawa selagi tu dia kan pot pet pot pet cam mak nenek kat rumah tu heheeee...@@@







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...