Friday, August 02, 2013

Tak bertajuk laa


ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM JUMAAT PENGHULU SEGALA HARI BUAT SEMUA ^_^ Syukur Alhamdulillah sedar tak sedar hari ni dah masuk hari ke-24 kita pose kan ! Alhamdulillah =) even though aku tak mampu nak pose penuh ni tahun but at least aku tetap pose jugak. So, acaner plaks dengan pose korang ? Successful ke unsuccessful ni hurmm…maybe korang pun ade reason tersendiri kan kenapa & mengapa. Anyway pada korang yang masih lagi cemerlang gemilang dan terbilang tak penah tinggal pose lagi tu, syabasss bête. Aku harap korang akan terus kan usaha tu sampai habis yer ! ala berapa hari aje pun pastu dah raya =)





So acaner plak dengan preparation korang untuk raya ni ? dah get ready ke belom? hurm jangan jadi cam aku raya nya less than 1week tapi ape pun tak ready lagi T_T huhu. Ntah laa rasa macam takde mood nak raya pun ade. Banyak sangat dugaan bersilih ganti. lepas yang tu yang ni plak :-( ntah laa. maybe aku antara mereka yang Allah pilih untuk diuji dan menerima ujiNya kot. just wait and see aje laa what will going soon. really hope that semuanya will better soon :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...