Monday, September 08, 2014

Cabaran 30 Hari : Day 6 │ Apa Yang Yatie Fizzy Makan Hari Ini??

Hai, Assalammualaikum!

Apa yang anda makan hari ni adalah tajuk cabaran untuk task aku yang seterusnya... ok lah kan, kacang putih jer tu.. Sepatutnya entry ni aku up kan untuk hari sabtu lepas lagi tapi atas sebab-sebab yang tak dapat aku elakkan maka terpaksa lah aku skip ... dan hari ni baru berkesempatan nak up hihi ... So... apa yang aku makan hari ya ?? Hhmmm......jeng... jeng... jeng ....


 
Tadaaaaaaa... ni lah dia menu / makanan untuk lunch aku today. Oren, Ribena dan curry puff ! Lunch aku jarang makan heavy food , kalo dah lapar tahap pelahap giler tu baru lah aku akan ambik , tu pun tengok keadaan juga kenkadang tu malas nak keluar.. so jawapnya puasa lah aku !!! huhu..... and for today, kalo ditanya apa menu , ini lah dia ... Oren , Ribena & Curry Puff ;p


 

SEKIAN. Muahhh sikit :))















CABARAN 30 HARI KELAB BLOGGER BEN ASHAARI:








2 comments:

fayreen mizan said...

Saya suka minum ribena tu!! :)

Cik Puan Fairul said...

alalalala...comelnya menu awak..menu lunch saya x comel gini...hehehehehhehe......salam kenal yatie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...